2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Olmayan Okullar İçin Taslak Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Planları

2023-2024 eğitim öğretim yılı psikolojik danışman/rehber öğretmen olmayan okullar için taslak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri planlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

11.09.2023 522

Okul Öncesi taslak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri planına ulaşmak için tıklayınız.

İlkokul taslak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri planına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokul taslak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri planına ulaşmak için tıklayınız.

Lise taslak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri planına ulaşmak için tıklayınız.