Sınıf Rehberlik Etkinlikleri  Yıllık Çalışma Planı

Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Yıllık Çalışma Planı

Çalışmalarınızda kolaylık sağlaması amacıyla sınıf rehberlik etkinliklerini Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine uygun olacak şekilde düzenledik. Kademe ve sınıf seviyelerine göre düzenlenen sınıf rehberlik etkinliklerine, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan sınıf rehberlik etkinlikleri kitaplarına ve Dijital Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Platformuna (DİSREP) aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

04.09.2023 1732

Çalışma takvimi ve kademelere göre düzenlenen sınıf rehberlik programı etkinlikleri yıllık çalışma planlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

1

Okul öncesi sınıf rehberlik etkinlikleri yıllık çalışma planına ulaşmak için tıklayınız.

2

İlkokul 1-2-3-4. sınıflar için sınıf rehberlik etkinlikleri yıllık çalışma planına ulaşmak için tıklayınız.

3

Ortaokul 5-6-7-8. sınıflar için sınıf rehberlik etkinlikleri yıllık çalışma planına ulaşmak için tıklayınız.

4

Ortaöğretim 9-10-11-12. sınıflar için sınıf rehberlik etkinlikleri yıllık çalışma planına ulaşmak için tıklayınız.

Sınıf rehberlik etkinlikleri kitaplarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

1

Okulöncesi Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Kitabına ulaşmak için buraya tıklayınız.

2

İlkokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Kitabına ulaşmak için buraya tıklayınız.

3

Ortaokul Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Kitabına ulaşmak için buraya tıklayınız.

4

Ortaöğretim Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Kitabına ulaşmak için buraya tıklayınız.

5

Dijital Sınıf Rehberlik Etkinlikleri Platformuna ulaşmak için burayı tıklayınız.

Dijital Sınıf rehberlik etkinlikleri platformuna ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/