Çok Kültürlü Yeterlik Algısı Ölçeği

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Konak Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak araştırma konumuzu öğretmenlerin çokkültürlü yeterlik algılarını ölçmek olarak belirlemiş bulunmaktayız. Bu amaçla Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yelda KAĞNICI, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Alper BAŞBAY tarafından geliştirilen "Çok Kültürlü Yeterlik Algıları Ölçeği" ni Konak Kaymakamlığı'nın  makam oluru  ile sizlerle paylaşıyoruz.  Ölçekte 41 soru bulunmaktadır ve cevaplama süresi yaklaşık 20 dakikadır. 

Ölçekte kişisel bilgiler (ad, soyad vb) istenmemektedir. Tüm maddeleri dikkatli bir şekilde okuyup size en uygun olduğunu düşündüğünüz cevabı seçmenizi istemekteyiz. Araştırmaya katkı sağladığınız için teşekkür ederiz. 

 

09.11.2023 243

Anketi cep telefonunuz aracılığı ile yanıtlayacaksanız tüm yanıtları görebilmek için telefonunuzu yatay olarak tutmanızı öneririz.

Çokkültürlü Yeterlik Algıları Ölçeğine ulaşmak için tıklayınız.